marți, 26 aprilie 2011

Ingeniozitatea - o trazneala cu talc

Dupa mult bla bla, as vrea sa va arat ceva. Se spune ca o imagine face cat 100 de cuvinte. Astazi zic sa arat cui o trece pe aici, ceva ce m-a uimit si incantat si pe mine. Este vorba de un soi de ... sculpturi din diverse materiale, creatii cu care acesti oameni au devenit renumiti intr-o ramura a artei poate mai efemere dar la fel de spectaculoase si incantatoare. Da, cu ajutorul ingeniozitatii se poate face...din cacat, bici!

1. Americanul Robert The se ocupa de aproape 20 de ani cu scultura de carte. Fantezia sa i-a asigurat nenumarate expozitii in intreaga lume. Dovada ca fantezia nu are limite, priviti:






2. Jeff Nishinaka este unul dintre cei mai renumiti sculptori din lume la ora actuala. Cariera sa numara aproape 28 de ani, expozitiile sale au fost gazduite in cele mai mari galerii de arta din lume si a colaborat deseori cu firme cum ar fi Coca Cola in scopuri publicitare.








3. Si de acolo de unde unui dovleac ii trebuiesc cateva luni pentru a deveni ceea ce este, americanul Ray Villafan are nevoie de o lingura si un bisturiu doar, si in doua ore poate face ceea ce urmeaza:







...cu PLICI ere ...

Un comentariu: