marți, 13 septembrie 2011

Leapsa preferintelor a la Helly Nebunelli

Pentru ca nu prea cred ca va intereseaza ce-mi place mie si ce nu, va recomand sa va informati despre Testul Luscher. Este un test psihologic despre culori. Si, daca nu altceva, toti stim si simtim ca ne influenteaza culorile.

In continuare, ma joc leapsa cu Helly Nebunelli careia ii si multumesc si care a conceput ce va urma in timp ce curata cartofi (amanuntul mi s-a parut uluitor de fara legatura si il amintesc pentru ca tocmai de aia e si asa amuzant. Imediat cum am citit asta, mi-am zis: "uite inca una ca mine, care relationeaza culoarea mov cu acidul sulfuric imediat").


1. Culoare : Verdele, violetul si turcoazul. Am o foarte mare slabiciune pentru culori in general si ma preocupa mai mult combinatia dintre acestea. De asemenea, in functie de starea mea psihologica sau de vremea de afara....prefer o culoare sau alta. Cred ca mai relevant este faptul ca urasc griul!!!

2. Animal : Imi plac cam toate animalele. In top stau matzele pentru ca s-a intamplat sa salvez multi pisoi mici, aruncati in drum, pe care apoi i-am "plasat" pe la familii.

3. Floare : Liliacul, lacramioarele si trandafirii galbeni imi plac. Nu suport zambilele si, culmea....irisii. Cu margaretele am o relatie ciudata..imi plac, dar sa fie mai departe de mine.

4. Persoane : Am o persoana speciala. Nu e "a mea" deloc, dar aceea e persoana pentru mine si nici o alta, se intampla sa avem acelasi "ritm" cosmic...cred. Spun asta pentru ca ma simt "acasa" cu acea persoana. De asemenea, tatal meu a jucat un rol foarte important in viata mea.

5. Locatii : Intamplator stau intr-un oras pe care il ador, in Atena. Inca un oras in care as vrea sa stau vreo 2 ani....sau macar cateva luni, este Florenta. Neaparat vreau sa vizitez Petra. Un loc misto unde as vrea....e un hotel cu camere subacvatice, 3/4 din camera sunt transparente. Oricum, visul meu e sa pot vizita lumea, ca sa zic asa. Am destinatii "mari" dar oricum, imi plac si excursiile de o zi unde ma pot plimba si casca gura aiurea si apoi sa revin acasa repede.

6. Melodie : Plumb - In My Arms , Clint Mansell- Lux Aeterna, Zbigniew Preisner- Damage Fatal si Tango, Anathema- Parisienne Moonlight si  Black Orchid, muzica baroc, in special Albinoni, Castelli si Bach. Preferata mea este aria din Tosca (Puccini), E lucevan le stelle. De asemenea imi place enorm Clash + Sex Pistols - Anarchy In the USA (dar numai versiunea cu Clash).

7. Gen muzical : Muzica baroc, romantic (baroc si romantic e vorba de curente...din gresit spus...muzica clasica) si Rock.

Asta e tot.



3 comentarii:

  1. Esti nebuna femeie. Eu am scris cred ca de 10 ori mai putine randuri ca tine.. desigur ca pe tine te-a amuzat faptul ca eu curatand cartofi sa mananc creez :))

    RăspundețiȘtergere
  2. well ... two helly nebunelly ... eu vreau egipt ... vreau sa-l vad si sa servesc ceaiul cu Tuth ... sweet dreams ... three helly nebunelly ... nu spun decat de Tuth ... e mai simplu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Heeei, liliacul si lacramioarele sunt si florile mele preferate! :) Precum si verdele, violetul si turcoazul.

    Conceptul de ,,clasic" creeaza multe confuzii. Cand eram micuta, nu mi-era clar: Eminescu e romantic sau clasic? (precum si ceilalti ,,mari clasici")

    RăspundețiȘtergere