miercuri, 14 septembrie 2011

Houston, we have a problem


Doar ce terminasera muncitorii sa intinda cimentul pe drum, cand o avocata impetuoasa din Houston nu a luat in seama tabela de avertizare si, drept urmare, a ramas lipita in el. Unde ? Comentariile pe internet au fost pur si simplu otravitoare iar bataia de joc, la nivel mondial, fara limite.

Destul de multe femei soferite, oricat s-ar crede ele de mari si tari, au probleme in manevre, mai ales la parcare, chiar daca le pui sa faca toate astea pe un camp gol. Asadar, sa treaca o femeie cu masina pe un drum in lucru, e o proba prea solicitanta.
In Houston, in incercarea de a o rupe la fuga de pe "campul de lupta", o tanara avocata...s-a lipit "intre focuri"!
Politia a relatat ca a primit un apel in care se mentiona ca "o masina Lexus s-a intepenit in ciment".
Ba mai mult, tot conform politiei, cu toate ca exista o tabela de avertizare asupra faptului ca cimentul era proaspat pus (amanunte fara importanta!), soferita nu s-a lasat si a intors brusc, crezand ca va reusi sa treaca prin el fara sa isi dea nimeni seama. Normal ca asa ceva nu s-a petrecut.
In fotografiile incarcate pe internet, se vede ca soferita statea inca in masina, ceea ce a determinat un barbat exclame: "Probabil ca asteapta sa se usuce cimentul ca sa nu-si strice pantofii".
Martori oculari au relatat ca politistii au sfatuit-o ca oricum sa nu iasa, pe motive de siguranta.
In sfarsit, dupa 20 min, politistii au reusit sa scoata masina iar muncitorii au pus iar cimentul.
Multi utilizatori ai internetului s-au folosit de celebra fraza "Houston, we have a problem" (Houston, avem o problema), cu gandul la intamplarea membrilor echipajului de pe Apollo 13. Fraza a fost atribuita in mod eronat unuia dintre membrii acestui echipaj si incurcatura se datoreaza mai ales faptului ca ea a fost folosita in filmul omonim, cu protagonist pe Tom Hanks.



3 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt o soferita buna,dar daca as avea carnet de conducere nu as fi asa dementa sa virez intr-un loc unde e ciment proaspat turnat, mai ales cu o masina foarte scumpa.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc la penibila sanziana buruiana ... daca pe ea a parasit-o prietenu' ... pe asta a pupat-o credk :)) o dilema ... ce culoare avea la par????? oare am fost rautacioasa ? ma gandesc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. =))))))))))))))))))))))))))))) ! asta chiar a fost de toti banii . Avocata blonda? :)))))

    RăspundețiȘtergere