marți, 3 mai 2011

Clipa, poza, hotu'

Dat fiind ca eu stiu ce va urma si voi nu, imi permit sa enunt urmatoarea banalitate: viata este imprevizibila.
Norocul, ghinionul, coincidentele, oamenii, vremea, dispozitia, clipa sau propria noastra vointa, ne pot juca feste.
Urmatoarea intamplare mi s-a parut absolut senzationala ca si coincidenta, dat fiind ca toate elementele de mai sus au ...conlucrat, creand o poveste amuzanta.
Familia Myers isi petrecea vacanta in orasul Madison din Statele Unite. 
In timp ce se plimbau cu totii prin oras pentru a-l vizita, mai faceau si fotografii, ca tot omul. Ajunsa in fata Capitoliului, ca orice familie onorabila din US, familia Myers a decis sa-si faca o poza si acolo. Zis si facut: dl. John Myers, mai priceput in ale tehnologiei, a aranjat aparatul de fotografiat, l-a stabilit undeva, a pus cronometrul si s-a alaturat si el, repede, familiei, pentru a se fotografia cu totii.

Imediat dupa momentul fotografierii, dl. Myers s-a indreptat la numai cativa metri, catre locul unde-si lasasera ruxacul de mana in care aveau sticlutele cu apa, servetelele, agenda, cheile si portofelul cu toti banii si cartile de debit si de credit de care dispuneau, pentru a pune si aparatul de fotografiat in el si a-si continua plimbarea.
Descopera insa, cu uimire, ca din ruxac lipsea portofelul in care se aflau banii si toate card urile.
In cele cateva minute necesare pentru a se fotografia, cineva il furase.
Au avut inspiratia sa developeze imediat fotografiile, in speranta ca in ele va apare vreo persoana ce s-ar fi aflat prin apropiere si ar fi putut fura portofelul. Marea le-a fost surpriza cand nu numai ca in fotografie aparea cineva, dar reusisera sa surprinda hotul asupra faptei!
S-au adresat imediat politiei careia i-au predat si fotografia. O masina de politie aflata in zona l-a prins imediat pe hot.
La faza asta ar merge: "hot sa fii, nici noroc n-ai".

2 comentarii:

  1. Putin ciudat. Hotul este in obiectiv intr-a doua fotografie. De ce nu l-o fi indemnat cu un "hi, body, smile.. please!" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E marita poza de sus ! Oricum, in locul lor, as fi dat un exemplar al pozei si hotului. Culmea norocului la ei, culmea ghinionului la el!!! :D

    RăspundețiȘtergere