sâmbătă, 4 februarie 2012

Femeile - Barbatii


Uneori, baietii nu vor nici macar asta... ahahaha!


Ce urmeaza a va povesti a fost prea misto pentru a fi adevarat.
Se intampla ca la serviciu sa am un coleg cu care ma inteleg excelent si cu a carei iubita am fost colege de facultate si, de asemenea, ne intelegeam si inca ne intelegem foarte bine. Oamenii sunt minunati amandoi, cu picioarele pe pamant si nu mai au 15 ani.
Intamplator,am avut parte sa imi povesteasca, ambii, acelasi eveniment, fiecare din punctul lui de vedere. Si mirarea mea nu a mai avut margini. Asta pentru ca tot imi spunea un anonim la comentarii ca ii plac fazele Femei vs. Barbati.

Ea imi telefoneaza joi dimineata sa imi reaminteasca o chestie, asa cum ne intelesesem. In final, foarte entuziasmata, imi povesteste ce s-a petrecut cu o seara inainte: "Ieri m-am intors tarziu de la serviciu si, din cauza furtunii de afara, nu aveam curent. Fara curent, nu puteam nici sa gatesc, iti dai seama (n.b: aici, masinile de gatit functioneaza cu curent electric). Neavand ce sa fac, am aprins si eu cate lumanari aveam prin casa...si-l asteptam pe Harry sa se intoarca si el. Imediat cum a venit de la serviciu, fara alte discutii, m-a luat sa mancam undeva afara, in apropiere de casa. Ne-am dus la un restaurant foarte chic, am mancat excelent, am vorbit, am platit si am plecat. Afara ploua marunt, dar ne-am intors pe jos, a fost tare romantic. Cand am ajuns acasa, ne-am bagat in pat si am facut dragoste pana dimineata. Doar atunci am adormit!!! A fost cea mai frumoasa chestie din viata mea."

El, la serviciu, in aceeasi zi dar dupa-amiaza, cu totul intamplator, imi povesteste aceeasi faza, din punctul lui de vedere, cred ca si ca o scuza, pentru ca il rugasem sa faca ceva in ziua aia si nu o facuse...: "Ieri seara m-am intors rupt de oboseala de la serviciu si bineinteles ca Lida nu gatise nimic. N-aveam nici curent, asa ca de voie, de nevoie, am luat-o sa mancam undeva afara. Fastfood ul din apropiere era inchis, asa ca am fost nevoit sa mergem la un restaurant al naibii de scump pentru ca doar asta era langa noi. Dupa ce am mancat niste rahaturi ce habar nu am ce erau, am platit de m-a luat durerea de cap. Mama lor de hoti. Era un frig afara, mai si ploua, a naibii masina nu pornea. Imi venea sa urlu. Ne-am intors pe jos si pana acasa ne facusem ciuciulete. Eram mort de oboseala dar Lida avea chef de siropele. La cum eram de frant si cu niste draci cat casa, nici sa ma misc nu mai puteam, asa ca toata noaptea ma straduiam! Pana la urma am dormit putin spre dimineata. Cea mai oribila zi din viata mea!"

7 comentarii:

  1. deci :)) ... adevarul femeilor vs. adevarul barbatilor sau adevarul din ochii(sufletul femeii) si adevarul din ochii ( creierul ) barbatilor ... app. este un cretin pe dc++, nu -i dau numele k nu are rost, dar se pot regasi mai multi in descriere ... care crede k sa fie "atragator" trebuie sa fie dur ... :)) dur in prostie ... sa nu credeti k ar fi si tandru :)) ... ma gandesc la privirea aia de dur ...alal jean claude ... van tamp :)) ... ACUM femeile nu au nevoie de protectie ci doar de un coleg, partener si iubit ... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehe...mie,una,imi plac tipii duri.Nu de alta dar cineva trebuie sa ma mai manevreze si pe mine cand o iau razna. E de bon ton, cred. :D
    Dar neah,un barbat cu adevarat tare il vezi dintr-o mie...pentru ca este unul la o mie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce urat :| si ciudat in acelasi timp :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Urat pe naiba ! Asta e realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa inteleg ca barbatii si atunci cand sunt nesimtitori tot creeaza o doza de romantism acut?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare amuzant si trist in acelasi timp. Ar fi frumos sa ne sincronizam mai des in ganduri si simtiri cu cel de langa noi. Insa uneori nu ai ce face, e pur si simplu o raportare diferita asupra realitatii :)
    Cred ca a fost de-a dreptul ciudat pentru tine, insa, sa asculti asa cuminte ambele versiuni si fatzete ale aceleiasi situatii :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa zisa ta poveste "reala", circula sub forma de banc pe net de ani de zile :)
    Oricum, esenta e aceeasi.

    RăspundețiȘtergere