vineri, 3 februarie 2012

Anonymous - Message to Greece

Prima lovitura oficiala a Anonymous in Grecia este un fapt implinit. In fond, lovitura site ului Ministerului Justitiei Elen are loc in Grecia...in numele ... grecilor. Aia multi!
"Se va face dreptate" scriu ei, mai intai de toate. Dupa care urmeaza un video pe care il prezint in finalul articolului si in care intr-un mod foarte just, analizeaza situatia asa cum populatia elena o vede si ea insasi.

"Ceea ce se petrece in tara voastra este inadmisibil. Ati fost alesi de poporul grec pentru a actiona conform dorintelor acestuia. Dar voi ati dat gres. Si, de aceea, ati ucis cel mai sfant lucru pe care il avea tara voastra: Democratia" se mentioneaza in debutul mesajului manifest al acestei noi, superbe generatii de revolutionari, Anonymous si, care, de fapt, reactioneaza impotriva semnarii de catre oricare tara membra UE a ACTA.

Anonymous acuza guvernul grec cum ca prin decizia de a semna cu FMI ul (care putini stiu ca nu era necesara, tot asa cum nu era necesara in multe alte tari), a impus o noua dictatorie in Grecia si ca in acest fel, "a lasat bancherii si monarhii din UE" sa subjuge economic, financiar si politic, tot poporul grec."

"Stim totul, va cunoastem codurile, va urmarim.

Urmatoarea noastra tinta va fi toata Mass Media din Grecia.

Cunoastem codurile la aproape toate site-urile Mass Media din Grecia.

Suntem o Legiune. Si acesta este NUMAI INCEPUTUL.

Ce am facut la www.ministryofjustice.gr este numai un exemplu despre ce suntem capabili sa facem!

Democratia s-a nascut in tara voastra si voi, acum, ati ucis-o.

Poporul vostru va uraste si voi il priviti si nu faceti nimic pentru el.

El este cel ce plateste greselile guvernelor si voi sunteti cei ce i-au facut pe straini sa-i urasca pe greci pentru ceva de care nu grecii ca popor se fac vinovati. Sa va fie rusine!

Politia profita de puterea pe care o are si ataca oamenii care demonstreaza pasnic.

Demonstrau impotriva voastra !!! Voi, cei ce nu vreti sa se auda si vocile lor! Ii privati de dreptul de a-si exprima liber opinia, de dreptul de a trai si orice reactie din partea lor, o pedepsiti!

Ati ignorat avertismentele noastre si acum a venit timpul sa platiti. Noi avem controlul.

Noi suntem Anonymous. Suntem o Legiune. Nu iertam, nu uitam. Trebuia sa ne asteptati...

Lumii nu trebuie sa ii fie frica de guverne. Guvernelor trebuie sa le fie frica de lume."

Asa se incheie acest video care, surpriza, a aparut pe YouTube inca de pe data de 31 ianuarie. Dar desteptii....ciuciu... Ca de obicei, habar nu au cu ce se mananca "astea"....nu stiu ei d'astea !!!

Un singur lucru va mai supun atentiei: modul perfect in care acest Manifest este valabil cap-coada pentru multe tari.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu