sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Tzatze frantzuzesti expirate

V-ati intrebat intotdeauna de ce literele ABCDEF au fost folosite pentru a determina marimea sutienelor?

Asta trebuie sa v-o povestesc. Articolul se adreseaza tuturor celor ce se simt femei (sa nu ziceti ca sunt sexista).
Vin ieri de la serviciu mai devreme si dau drumul la TV. Imi place sa le aud pe alea vorbind. Vorba uneia, candva: "Alinutza s-a ingrasat cat o balena, ce bine ma simt cand vad una care a ajuns mai balena ca mineeeeeeeeeeee!!!". Asa si eu, dau drumul la TV, ascult din mers -fara sa ma uit- toate blondele (foste brunete) de prezentatoare care numai prostii debiteaza si, brusc, ma simt o blonda superdesteapta. De uitat nu ma uit la ele pentru ca arata mai bine ca mine si-mi distrug moralul. Perversa si eu.
Oricum, ieri, una dintre blondele ex brunete a doborat toate recordurile si m-a luat prin surprindere.
Tema reportajului se referea la partida de implant de silicoane stricate din Franta. Da, da, exista si asa ceva.
In primul rand, nu pricep cum naiba poate fi siliconul "stricat" dar nu avea de-a face, ce debita blonda era mult mai misto.
A inceput prin a recunoaste ca si-a facut implant de silicon. Buuuuuun! Imediat dupa marea apocalipsa (ca parca noi nu o vazusem ca inainte avea 2 tigaitze pe piept si apoi a aparut cu doua baloane, trebuia sa ne zica ea, ca nu cumva sa credem ca i-au intrat tigaile-n erectie), incepe tipa, pe un ton dramatic, sa povesteasca miaunat cat de nelinistita a fost in seara cand a vazut stirea cu silicoanele frantzuzesti "stricate", ea necunoscand provenientza silicoanelor proprii. Ha !
Pe acelasi ton dramatic, a povestit cum a dat imediat, nelinistita, telefon la medicul personal pentru a afla daca siliconul din tzatzele proprii e frantzuzesc sau nu. Usurata, ne-a anuntzat ca are silicoane...chinezesti. M-am enervat cu chinezii de data asta. De unde mama naibii stiu chinezii ce-s alea tzatze? Ca pe pieptul chinezoaicelor nu se vede nimic altceva decat niste ...inflamatii pe care marea majoritate dintre noi le aveam pe la 12 ani! Plus ca aceasta revarsare de chinezarii pe piata chirurgiei plastice m-a pus serios pe ganduri. Sper doar sa nu exporte astia si penisuri chinezesti pentru ca, fetelor, in cazul asta, scuzati dar am dat de naiba si trebuie sa facem un embargo, ceva, altfel e de rau. Daca nu se poate sa facem un import din Africa, macar sa ramanem cu cele autohtone.
Vazand-o pe blonda vorbind de siliconul stricat din -de altfel- superbele-i tzatze, dadeam din picioare de ras. Aveam senzatia ca am auzit tot ce se putea dar nu ... mai era de auzit.

Continuand tonul dramatic, ex bruneta vospita blonda, a continuat sa ne spuna ca desi ea insasi avea tzatze chinezesti si deci se afla in afara pericolului, prietenele sale au probleme, implantul acestora fiind frantzuzesc.
A fost momentul in care am zis : " Ete na, nu se poate, asta e decisa sa verse tot"
Si da, a continuat senina sa le insire pe toate, cu nume si prenume, le-a dat in gat public, care si-a facut implant si care nu, precum si de ce natie e implantul fiecareia! Toate-s prezentatoare, actritze, cantaretze deci cunoscute.

Dupa care, bineinteles, reporterul, foarte multumit de ce iesise, a intrebat-o in ce mod se manifesta aceste silicoane "stricate".
Tipa, cu un aer foarte serios, a raspuns: "se sparge implantul si curge siliconul in...sani".
Acum am ramas cu dilema: unde incepe si unde se termina o tzatza de cucoana? Ca deja e o tema tehnica.
Bonus, urmatoarea poza.

6 comentarii:

  1. LOL .... e blonda rau :)) deci lista cu domnisoarele/doamnele cu silicoane .... si eu ma gandeam ca e mai bine sa le lasi naturale...frustrarile astea ...dau nastere la violente verbale si atacuri gratuite :))) doamne ce mi-e si cu femeile astea infrumusetzate k un pom de Craciun si minte ioc ....

    RăspundețiȘtergere
  2. este imbucurator faptul ca si-a amintit provenienta silicoanelor purtate de prietenele ei :)))
    Bine ca eu le am din Uzbekistania ca altfel nush ce ma faceam :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahaha, cu sigurantza insa, nu apareai la TV si nu faceai teleconferintze toata noaptea, vorbind de silicon.

      Ștergere
  3. Irs, ce mi-ai facut cu ultima pozaaaa :))) Nu am dormit deloc noaptea asta, cu siguranta nu voi mai dormi nici acum, de dimineata :)))
    Mmm... eu nu rezist prea mult sa ascult pipitze d-astea. Desi initial, imi creste si mie stima fata de propria-mi persoana, treptat incep sa ma deprim. \
    Iar ideea unui corp strain in sanul meu.. e horror :)) Mai horror decat o ex bruneta vopsita blonda care se da in spectacol la tv. Ma intreb daca a fost agresata de vreo alta blonda in urma declaratiilor pe care le-a facut :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta cu bagatul unui ceva, orice strain in propriul meu trup si sa simt tot timpul ca exista acolo, ma oripileaza si pe mine. Nu as putea.
      Cat despre agresare, eu astept sa izbucneasca si celelalte. Poate din emisiune magazin, iese un sirag de stand up comedy.

      Ștergere
  4. Femeie, cu articolul asta m-ai facut sa rad :)) Cat de penibil sa dai nume... :|

    RăspundețiȘtergere