miercuri, 4 ianuarie 2012

Time - Cele mai marcante fotografii din anul 2011

Este vorba de fotografii emotionante, socante, dure, ciudate sau de tot rasul. Oricum sa fie insa, ele au calitatea ca au marcat memoria privitorului, in anul 2011. Sunt alese de revista Time si sunt urmatoarele:

1. Un barbat din tribul Mundari, din sudul Sudanului, se spala cu urina vacii (Goran Tomasevic/Reuters)


2. Un pin uscat straluceste ireal in lumina Lunii, pe un teren nisipos din Niland California (Jim Lo Scalzo/EPA)


3. Una doar, dintre superbele fotografii ale Terrei, realizate de astronautul Paolo Nespoli din spatiu (ESA/NASA)


4. Hallel Goldamna, in varsta de 13 ani, s-a imbracat in rochie de mireasa si tine in mana un mic panou prin care il cere in casatorie pe ... Justin Bieber, inainte de concertul acestuia  de la Tel Aviv (Ariel Schalit/AP)



5. In Jakarta, o maimutica poarta o masca in timpul unui spectacol Topeng Monyet (spectacol traditional, pe drumuri) (Beawiharta/Reuters)


6. Politist, agent secret al Politiei Israeliene, deghizat in femeie palestiniana, deschide portiera, imediat dupa arestarea unui demonstrant in timpul cocnirilor ce au avut loc in tabara de refugiati Shuafat, Coasta de Vest (Baz Ratner/Reuters)


7. Ghetari acoperiti de cenusa, dupa eruptia vulcanului Grimsvotn din Islanda (Ingolfur Juliusson/Reuters)


8. Juan Ramirez Tijerina se afla in inchisoare si a gasit o ciudata metoda de a evada. S-a facut...nod si s-a pitit in "geanta" nevestei care venise sa il viziteze. (Government of Quintana Roo/Secretary of State For Public Security/Reuters)



9. NY comemoreaza 10 ani de la atacurile teroriste sau "teroriste" din 11 septembrie (Eric Thayer/Reuters)


10. Un rinocer negru, adormit, este transportat "in zbor", cu un elicopter militar, de pe Coasta de Est a Africii de Sud in noua sa "locuinta", 15 mile mai departe. (Green Renaissance/EPA)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu