joi, 5 ianuarie 2012

10 minciunici de ingheatza chatul...


Despre cunostinte virtuale si despre chat nu are sens sa va vorbesc eu. Le stiti si singuri foarte bine. Oamenii insa, chiar si asa, simt ca vin mai aproape unul spre celalalt. «Chat rooms» iau foc sub tastele unor barbati si femei care doresc sa se cunoasca mai bine, mai mult, mai in amanunt...
Date fiind toate acestea, dar si pentru ca internetul favorizeaza anonimatul, toti incearca sa isi prezinte un profil cat mai favorabil astfel incat sa aiba sanse mai mari sa atraga ceea ce isi doresc. Orice sa fie asta. De cele mai multe ori, sinceritatea este discutabila iar cele doua sexe folosesc o anumita lista de minciunici care au fost studiate si identificate.
Asupra profesiei, petrecerii timpului liber si infatisarii se spun cele mai mari si dese minciuni, dovada ca putini sunt cei ce se simt satisfacuti de ei insisi si de viata lor, in general.

Va prezint in continuare o lista cu cate 10 minciuni standardizate, spuse pe chat de barbati, si, respectiv, de femei.

BARBATI
1. Serviciul (dat fiind ca serviciul face pe...barbat, intotdeauna acesta e prezentat mult mai bun decat este in realitate)
2. Inaltimea (este intotdeauna cu destui centimetri mai inalt...)
3. Greutate/conditie fizica (Kg nu au importanta DAR...intotdeauna sunt incredibil de musculosi. Toti sunt genul atletic...)
4. Nu le place fotbalul (ei privesc numai documentare sociale la TV si hai...si cate vreun joc anume)
5. Banii (au portofelul plin, salariu mare si mare avere)
6. Au rol de conducere la serviciu (niciodata nu sunt doar simpli functionari pe la vreo firma, ei sunt...directori)
7. Au o personalitate interesanta (discutiile purtate de ei sunt toate de la high level in sus)
8. Cunosc persoane importante (cine stie, poate te trezesti ca iesi la masa cu vreun ministru!)
9. Toti au mastere (fosti buni elevi la scoala, studenti straluciti, nicidecum tocilari!)
10. Toti au umor (cu ei, vor sa razi de dimineata pana seara. Cine stie...poate sa faci si vreo pauza mica din ras...)

FEMEI
1. Greutate (au masurile ideale toate!)
2. Varsta (intotdeauna mai putin....ceva ani. Poate e matematica de vina, ca rareori se ocupa vreuna cu asa ceva)
3. Conditie fizica (buna...dar nu exagerat...sunt gingase...)
4. Inaltime (cea normala, de obicei foarte aproape de cea reala)
5. Bani (extrem de rar mint)
6. Bust (adauga intotdeauna ceva centimetri...)
7. Profesie (de cele mai multe ori prezinta ceva spre arta si care pare glamourus)
8. Simple si naturale (ele nu se vopsesc...nu se ocupa cu aspectul lor prea mult. De altfel, sunt frumoase oricum...)
9. Toate au master (muuuuuuuuuuuuult studiu! si, mai ales, lectura extrascolara!)
10. Provin din familii bune (care se leaga bine la o pozitie sociala si, implicit, economica, buna. Ele sunt DOAR doamne...)


10 comentarii:

  1. am valoare si multi bani, sunt gagiu nambar oan
    semnat: Zorro aka Minciunel de Weekend

    RăspundețiȘtergere
  2. lai lai laii .....sub centura dai .... mai lostinia draga ....fii si tu mai tandra ....

    RăspundețiȘtergere
  3. andreeageanina, mi se pare cam periculos sa incep sa fiu tandra tocmai...sub centura. E cu multe interpretari zona asta , un fel de Orient Mijlociu, nu stii niciodata ce naiba se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare trist ca e asa, sincer. Fiecare minte in legatura cu ce-l doare, am inteles. Dincolo de faptul ca oamenii mint pe chat-rooms, dau dovada si de o doza buna de prostie. Adica.. ideea e sa atraga pe cineva, nu? Eventual suficient de mult incat sa se cunoasca mai bine, in viata reala? Chiar as vrea sa vad o astfel de intalnire intre un El si o Ea :) Ar fi interesant de urmarit...

    p.s nu mai am contul google, de acum voi aparea asa (mmnemosyne)
    Colorbliss :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista un sistem de iluzii pe care toti il avem. Mai toti credem ca in noi, impreuna cu ceea ce suntem mai exista si ceea ce putem fi. Adica impreuna cu realitatea obiectiva coexista si potentialul. Eu una, sunt convinsa de asta.
    Aceasta este forta motorie a visatorilor-vizionarilor, acestea sunt "aripile noastre", ca oameni.
    Diferentierea incepe acolo unde unii doar viseaza si ceilalti incep sa-si implineasca visul.
    Si mai exista si oameni atat de disperati, incat tot ce le ramane de facut este sa isi induca senzatii.
    Plus o groaza de magari simpli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un comentariu putin intarziat....cred ca ai fost mintita mult pe dc, Irs din moment ce ai afisat atat de multe minciuni ale userilor de dc++. Eu am intalnit pe dc++ doar cel mult jumatate dintre minciunelele expuse de tine mai sus. Problema s-ar pune diferit: ce oameni atragem in functie de comportamentul si afirmatiile noastre incat sa fim mintiti atat de grav sau cat de sinceri suntem noi insine in raport cu ceilalti atunci cand ne descriem! Dc-istic vorbind, normal!

      Ștergere
  6. Ultim anonim, aceasta nu e o statistica realizata de mine. Pentru a putea eu personal sa fac asa ceva, ar trebui sa stiu realitatea celorlalti, intr-un destul de mare procent, pentru a compara ceea ce spun cu ceea ce exista. Aceasta este o statistica a minciunilor de pe chaturi (presupun ca inclusiv dc, dar nu si exclusiv dc) realizata de altii care au avut o astfel de posibilitate. Nu pot sa zic, urmarind criteriile, ca nu se bazeaza pe parametri bine stabiliti. Deci tind sa o cred. Nu de alta, dar si pe mine ma "ard":cum arat, cum gandesc, ce bani am etc. Asta pe bune, la nivel personal da, ma intereseaza!!!
    In rest, consider ca aprecierea ta este perfect valabila la modul general si precizez ca din mediul virtual, personal, nu am decat 2 prieteni. Ii accept cu bune si cu rele. Sunt oameni, sunt prietenii mei.

    RăspundețiȘtergere
  7. asta este adevarul.pe orice chat intrii disperati sunt 80 online iar fete 20.online dintre care si gay cu nume de fufe...REALITATEA DE AZI ESTE DURA ..NU MAI EXISTA BARBATI IN ZIUA DR AZI..DOAR LINGAI PLANGACIOSI CARE SE EPILEAZA SI AU PARLUL LUNG.POARTA BLUGI DE FETE ..DE ACEEA FEMEILE AU AJUNS SA FIE AUTORITARE...EU ZIC CA ARMATA OBLIGATORIE A FOST CEVA BUN...CHIAR DACA UNII AU PLECAT BOI SI AU VENIT VACI TOT RAMANEAI CU CEVA DE BARBAT IN CAP...

    RăspundețiȘtergere