marți, 22 noiembrie 2011

Leapsa egw-ului


1. Imi poti spune: ...cum vrei. Asa imi pot da seama ce parere ai despre mine.
2. Mi-ar place sa ma numesc: Nu insiruirea de sunete valoreaza ci glasul care le pronunta.
3. Dac-as fi un personaj de carte as fi: Maria sau Ana sai Vasilica sau Iris din orasul X, din tara Y...Nu sunt deloc genul de personaj de carte. Sunt banala banala banala.
4. Melodia mea preferata este: Plumb - In My Arms.
5. Ziua preferata a saptamanii e: nu-mi pasa ziua, imi place cand dorm.
6. Mi-e dor de: Si daca zic, si daca nu zic...tot dor imi este.
7. Dintre actorii din intreaga lume azi il plac pe: NICIUNUL
8.Urasc scoala pentru ca: simt ca m-a imbatranit, m-a obosit, nu m-a lasat sa dorm cat aveam nevoie.
9.Imi place scoala pentru ca: am invatat ceva chestioare in ea si am facut o groaza de fite.
10.Culoarea mea preferata e: ...sunt mai multe: verde, albastru,violet.
11.Partea preferata a zilei pentru mine e: pana in ora 4 si apoi seara.
12.Vampiri, varcolaci,fantome sau extraterestri? - Cred ca oamenii frumosi, mai degraba.
13.Mi-ar placea sa locuiesc: Eh, e prea scurta si imposibila povestea asta. Departe de lumea dezlantuita. Intr-o coaja de nuca sau intr-o scorbura de stejar.
14.Azi sunt fericita pentru ca: am dormit bine ieri, vreo 2 h la un concert, in ciuda tuturor odelor, a normelor si a pantofilor care ma strangeau. Dar n-as zice ca asta ma face fericita...
15.A fost un cosmar sa vad: Ca fac lucruri gresite, ca am considerat lucruri gresite, ca m-am crezut speciala si nu eram.Cosmarul meu s-a numit adevar.
16.As vrea sa: fiu altcineva, sa nu mai fiu eu.
17.Mi-ar placea sa existe: un loc in care sa plec, ceva de genul Neverland.
18.As vrea sa lucrez in domeniul: Lucrez exact unde vreau si nici n-am indraznit sa visez ca voi ajunge. Tot degeaba.
19.Daca as avea o putere ar fi: sa ma fac fara simtire, fara sentimente.
20.Imi place numele: ...oricui pe care iubesc.
21.Cred ca prietenii adevarati sunt cei care: imi spun ce gandesc si accepta sa le spun ce gandesc si care tin la mine.
22.Citatul meu preferat este: “When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace" Jimi Hendrix
23.Cred ca cel mai frumos sentiment e: ..sunt tandretea si freamatul pasiunii, o anume liniste pe care o ai cand te simti implinit.
24.As vrea sa pot: sa ma schimb, sa fiu altfel, sa fiu altcumva.Eventual altcineva. M-am plictisit de mine.
25.Viata e frumoasa pentru ca: Viata nu e frumoasa. Are doar si momente frumoase.
26.Planul meu secret e sa: Daca ar fi secret, nu as spune macar ca am un plan. Ba as face totul ca sa nu se descopere.
27.Imi place serialul: e unul cu medici dar nu ala cu House. Nu stiu cum se numeste, ca-s vreo 3 sau 4 in total si toate cu medici.
28.As vrea sa scriu despre: in prezent, despre nimic.
29.Vreau sa iti spun ca: ma duc sa ma culc!
30.Cum ti s-a parut acest chestionar?Ce ai vrea sa ii mai pui?
Mi s-a parut ca o plimbare cu barcuta. O satisfacere a unui egoism si dorinta de parada. M-am amuzat eu cu el si sper sa nu chinui putinii oameni care ma citesc, cu prostioare despre mine. Dar mi-a venit sa il fac, ca e de la tine.
31.Cele 7 persoane care vor primi leapsa sunt: sunt mult mai mult de 7. Sau mai putine. Cu drag, o preia cine vrea.

4 comentarii:

  1. Cum am ramas fara blog, pot sa fac aici leapsa, pot pot ? :D Pe sarite, si mai degraba ca raspuns la unele raspunsuri ale tale (voi sari peste cateva nr)
    2. As adauga si modul in care glasul respectiv iti spune numele..
    3. Toti suntem banali, Irs, si toti speciali..
    7. Joseph Gordon Levitt, hihi :) :P
    8. Urasc scoala pentru ca, in ultimii doi ani de liceu, m-a incetinit, m-a tinut blocata intr-un sistem monoton, mai degraba mi-a stopat dezvoltarea, decat sa mi-o stimuleze.
    9. Mi-a placut scoala pentru ca, in clasele primare si in generala, m-a ajutat sa invat multe despre lumea in care traiesc, despre oameni, despre societate.
    11. Hihi, avem asta in comun!!
    13. Mi-ar placea sa nu locuiesc niciunde. Sa locuiesc pretutindeni..
    21. Ai fi surprinsa cat de multi oameni nu vor sa stie ce gandesc cei dragi de teama ca ar descoperi cine stie ce adevaruri dureroase. Am fost uimita sa aflu ca oamenii nu isi doresc sinceritatea. Nu vor sa o ofere si nu vor sa o primeasca. Cum spuneai mai sus, adevarul e un cosmar. Dar eu cred ca putem face din el ceva frumos. Cel putin, acest cosmar e mai real decat o minciuna..
    30. Ma bucur ca l-ai facut :)
    16,24. De ce esti atat de inversunata impotriva propriei tale persoane..? Mie imi place de tine, atat cat te-am cunoscut din ce ai scris. Insa plictiseala ti-o inteleg, o am si eu vizavi de mine. Poate poti incerca lucruri noi, te-ai simti o alta persoana daca te-ai pune in situatii si contexte diferite :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi pare tare rau ca nu mai ai blogul. Imi placea sa citesc cum scrii, parca era o adiere de vant, o relaxare. Chiar doream sa zic asta si nu stiam unde, pentru ca neavand blog...nu stiam unde sa iti scriu.

    Hehe, m-a amuzat si ca ai facut leapsa aici. Cred ca barfitoarea din mine si curiozitatea ma fac sa imi placa sa citesc chestiutele astea. Parca m-as uita oleaca pe gaura cheii. Este excitant.

    Sunt dezamagita de mine pentru ca aveam impresia ca sunt cumva si nu sunt. Nici pentru mine si nici pentru altii nu sunt ceea ce credeam a fi. Nu fac o tragedie din asta. Am doar o stare de uimire in ecou din care nu pot sa ies.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blogul mi-a fost suspendat o perioada, dintr-o eroare facuta de sistemul wordpress.. M-a necajit faza, mi-a fost teama ca pierd tot ce e pe el. Dar au rezolvat pana la urma dilema si l-am recuperat :)

    Mmm... cred ca e o stare ciudata... sa constientizezi ca imaginea ta de sine nu coincide de fapt cu realitatea. Eu zic ca e posibil sa te inseli (poate esti asa cum credeai, insa e o perioada in care nu te poti regasi in ceea ce faci..) sau... daca situatia e intr-adevar asa, ai ocazia sa devii ceea ce credeai ca esti, cu adevarat. Cand valul de pe ochi ti-e luat, poti sa actionezi eficient si adecvat situatiei reale..
    Sper sa iesi din aceasta stare si sa iti descoperi sinele, sa il accepti cu bratele deschise (cu bune si rele) si sa il ajuti sa evolueze asa cum iti doresti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. the 8 best of the 9 best of the 9 edge titanium
    The 8 best of the 9 edge titanium. This item includes an titanium trim reviews 8.00 inch display and titanium band rings one The 8,000-square foot ridge titanium wallet display titanium trimmer as seen on tv of the 8,000-square foot 8,500 square foot 8,000 titanium engagement rings square

    RăspundețiȘtergere