luni, 27 iunie 2011

Ce nu ne (imi) place la barbati


Precizez ca nu e vorba de toti dar e vorba de multi.
Nu imi plac pentru ca fiind oameni, nu toti sunt tari. Cu toate acestea, fiecare dintre ei se bate cu pumnul in piept de cat de tare este desi fiecare dintre acestia stie adevarul in sinea sa
Nu imi plac barbatii pentru ca mereu considera ca sensibilitatea e un cusur si o slabiciune. Si rareori si-o arata. Si daca si-o arata cumva, o iau inapoi ca pe un dar sau favor acordat in mod necuvenit sau ca pe o rusine. (Personal, consider tari tocmai barbatii care au curajul de a se recunoaste si asa: sensibili, vulnerabili, uneori fragili)
Nu imi plac pentru ca daca nu reusesc sa convinga o femeie, recurg la forta: urla sau lovesc. E cel mai degradant sa recurga la asta -nu ca pe o expresie a enervarii- dar ca pe o alegere constienta in scopul de a se impune. Daca nu se impun pe drept, impun frica. (Cazurile de enervare se excepta)
Nu imi plac barbatii pentru ca acuza femeile tocmai de lucrul cu care se lauda mai mult. Adica daca o femeie alege sa "incerce" mai multi barbati, este o curva. Daca un barbat alege sa "incerce" mai multe femei, nu e curv, se cheama ca are motiv de lauda, se mandreste.
Nu imi plac barbatii pentru ca mint mult mai mult decat femeile desi tocmai ei acuza femeile ca fiind mincinoase. Nu e vorba ca mint o femeie, e vorba ca se mint si intre ei. Foarte multi dintre barbati spun ca sunt ceea ce nu sunt, spun ca au ceea ce nu au, spun ca nu au ceea ce au si se prefac chiar si ca iubesc sau ca nu iubesc. O femeie se poate preface ca vrea un barbat dar nu se preface ca il iubeste.
Nu imi plac barbatii pentru ca nu pot pricepe ca din moment ce o femeie le-a zis ca nu ii mai iubeste, inseamna ca nu mai doreste nici un semn de iubire din partea lor. Nu pot accepta ca nimeni nu e mai decis sa ii refuze, sa ii respinga si sa nu ii bage in seama decat o femeie care nu ii mai iubeste.
Nu imi plac barbatii pentru ca nu inteleg ca femeile (in limitele raportului acela vrajit de puteri dintre sexe) trebuiesc cucerite, nu supuse. Ei doresc devotamentul unei femei dar nu inteleg ca intre convingere si frica se afla un intreg abis, se afla tocmai autenticitatea devotamentului pe care il revendica.
Nu imi plac barbatii pentru ca intr-o competitie, desi sunt capabili de fair-play intre ei, nu sunt la fel de capabili de fair-play si daca "si-au luat-o" de la o femeie. Si devin ranchiunosi daca te-ai dovedit mai tare.
Nu imi plac barbatii pentru ca nu inteleg ca femeile revendica un rol complementar rolului acestora. Efectiv, femeile revendica recunoasterea existentei rolului lor care nu le este recunoscut decat ca decorativ, nu vor sa ia rolul barbatilor.
Nu imi plac barbatii pentru ca nu inteleg ca "umerii" femeilor nu sunt la fel de puternici ca ai lor oricat ar incerca o femeie sa razbata. Dar se prefac foarte bine ca asa cred. Si nu ii vor ridica "povara" tocmai daca o vad ca se straduie mai mult. In schimb isi vor revendica dreptul la mangaiere din partea aceleiasi femei pe care o lasa sa se chinuie singura (uneori cu gandul ca "sa se invete minte, s-o scoata la cap singura daca a vrut sa faca pe desteapta").
Nu imi plac barbatii pentru ca se scarpina, se freaca si isi aranjeaza tot timpul organele genitale indiferent unde se afla. Daca se aduna mai multi, ii apuca isteria si toti fac acelasi lucru. Eu banuiesc ca nu se spala suficient de des sau ca e vorba de un disconfort pe care nu il stim noi, femeile. (Desi si noi avem problema ca ne gadila uneori sutienul dar nu ne scarpinam in halul asta)
Nu imi plac barbatii pentru ca le e imposibil sa nu se uite insistent la sanii si fundul unei femei. Atunci cand e vorba de un joc amoros sau e o situatie in care -sa zicem- e cazul sa isi arate interesul, inteleg. Dar barbatii fac asta si atunci cand e vorba de o discutie serioasa de serviciu, de exemplu. Amintesc de asta pentru ca nu cred ca e asa greu sa se abtina si sa se educe sa nu mai faca acest lucru atunci cand nu e cazul. Nu cred ca e asa greu sa o faca "dupa" acel moment serios. (I-am surprins ca fac si grimase: daca le place ce vad, ridica sprancenele si zambesc, daca nu le place: stramba din nas, fac gura intr-o parte si coboara sprancenele.)
O completare pentru eventualii barbati ce citesc: femeile care va iubesc, nu va vor face un permanent repros din greselile voastre, va vor iubi cu greselile voastre dar vi le vor SEMNALA uneori.
Femeile care nu va iubesc, ori va vor da cu greselile voastre in cap la fiecare pas, ori nu vi le vor semnala niciodata pentru ca nu le pasa de voi.
O femeie care va iubeste va va sustine, se va considera "coechipierul" vostru. Daca simtiti ca o femeie nu va este coechipier (de la lucrurile cele mai mari pe care le faceti, pana la lucrurile cele mai mici si neinsemnate) si ca ii sunteti indiferent, e cazul sa stiti ca acea femeie nu va iubeste. Adica asa cred eu.
Spor la iubit, baieti si nu uitati: o femeie este cea mai "periculoasa" atunci cand inceteaza sa va mai vorbeasca asa cum o facea candva.

8 comentarii:

  1. Nu'mi plac unghiile de la maini (degetele mici )lasate sa se scobeasca..cine stie unde.Nu'mi plac cum miros dupa ce trag cate o "dusca". Nu'mi plac laudarosii, cei care nu se ingrijesc(put, dar asta arata cat sunt mascul!).Nu'mi plac barbatii astia.Ceilalti...sa vina la mine.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimo, daca tu crezi ca esti vreo pretentioasa.. sa o crezi numai tu.. Asta imi aduce aminte de o intamplare din Vietnam: eram pe vapor, vine o fufa locala si imi propune un targ "indecent".. in fine, imi fac eu un dus ca tot romanu', spalat, ras, cheptanat.. tot tacamu'.. ma ia duduia la un hotel si unde nu ma baga intr-o cada si freaca la mine ca la un purcel de ziceai ca avusesem rapan toata viata si parca tot nu era multumita, zau.. :)))))) Ce dracu.. chiar asa? :(

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iris, am incercat ceva lentile de indreptare a muschiului ocular.. stii, nu a mers, cu toate eforturile doctorilor.. cica e treaba de gena, nu de ochi :(

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonima
    Nu inteleg faza cu unghia dar cu restul sunt de acord. Inclusiv sa vina la tine! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Rower
    Sa te uiti in ochii doamnei cand vorbesti cu ea! Dar nici prea insistent.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iris, cred ca cel mai bine ar fi sa tinem insistent ochii inchisi, iar dupa ce terminati de vorbit, putem sa tacem si noi. :>

    RăspundețiȘtergere
  7. Faza cu unghia e teribila. Unii barbati isi lasa unghia de la degetul mic sa creasca, nici mie nu imi place asta.

    Nu imi plac barbatii caci au tendinta de a-i calca in picioare pe cei (presupusi) mai slabi decat ei, pentru a se ridica in ochii unei femei.
    Nu imi place de ei pentru ca au tendinta de a se raporta la femei ca la un accesoriu (daca femeia e frumoasa) sau ca la niste slujnice.
    Pentru ca sunt badarani de multe ori. Pentru ca fac glume proaste si aduc jigniri in public. Pentru ca, adunati in grupul/gasca lor, se comporta ca niste caini/maimute in calduri cand vreo femeie apare la orizont.
    Pentru ca, in relatiile cu o femeie, sunt fie prea insistenti, fie prea orgoliosi pentru a arata ca le pasa.
    Pentru ca au impresia ca ,,NU" inseama da. Pentru ca nu constientizeaza cand actiunile si trairile le sunt influentate biochimic/sexual.
    Nu imi place ca se bat cu pumnul in piept cand vine vorba de puterea lor fizica (care da, ne e superioara), insa au o rezistenta scazuta la durere - fizica sau emotionala.

    Cred ca ar mai fi si altele... :)

    RăspundețiȘtergere