sâmbătă, 25 iunie 2011

Ce ne place la barbati?


Pentru ca am vazut ca v-a cam placut articolul Cand si cum platesc barbatii:reguli stricte de bagat la cap o sa continui cu ei, tema fiind intotdeauna incitanta si pasibila de a fi dezvoltata la nesfarsit.
O sa incep cu ceea ce stiu eu ... ca nu pot sti si ce stiti voi dar ma bazez pe experienta voastra.
In primul rand, imi plac pentru ca sunt puternici. Cu alte cuvinte, mereu sunt capabili sa te scoata dintr-un rahat in care intri ca femeie doar pentru ca nu esti inzestrata cu muschi, oase mari si alte chestii din acestea. Da, le port un "cui" in suflet si sunt ciudoasa si imi provoaca un complex de inferioritate. ...momente razlete in care tac chitic!  Este un fel de "raman muta de admiratie", altfel nu-mi explic.
In al doilea rand, imi plac pentru ca nu se agita cat ne agitam noi, femeile si reusesc sa fie mai eficienti in cele mai multe cazuri. Asadar imi place ca gandesc pragmatic in orice circumstante.
In al treile rand, imi plac pentru ca pot conduce orice fel de masini, inclusiv pe cele cu schimbator de viteze si au curaj in trafic. Pe motoare sunt de neegalat, faptul ca-si pastreaza calmul facandu-i imbatabili. Intotdeauna isi vor asuma bine riscul si vor reactiona mai precis, fara sa ezite, spre deosebire de o femeie.
In al patrulea rand imi plac pentru ca nu se strofoaca. Noi suntem in stare ca daca ne adunam mai mult de doua la un loc...sa invartim o tema pe 1000 de parti. Ei fac misto cat cuprinde, fac pe ei de ras si, in final, trag concluzii foarte valabile. Acolo unde noi tragem concluzii facand topaieli de vrabie, ei fac doi pasi dupa ce au baut o bere in liniste si gata. Chestia asta e chiar frustranta! Nu poate fi combatuta.
In al cincilea rand imi plac barbatii cand se vara in chestii femeiesti. Sunt in stare sa se mire din orice rahatel mic, colorat, cu sau fara dantele, cordele, snururi sau decoratiuni. Si chiar sunt interesati pe moment, sa le studieze. Seamana foarte mult cu copiii la fazele astea mirandu-se pur si simplu ca unele chestii exista. Acesta e momentul clar in care se uita la femei ca la niste extraterestrii.
Se mai uita ei asa. Atunci cand, de exemplu, fac ceva in secret si doar ei stiu....si noi ii privim o singura data (uneori nici nu e nevoie sa privesti, simti) si ne dam seama imediat ca ceva au facut doar ca nu stim precis ce. Ei bine, daca intrebam : "Ce ai facut?" se uita la fel de uimiti, ca niste copiii surprinsi, total icapabili sa priceapa. In momentele astea mi se par cei mai puternici si cei mai adorabili posibil. Dupa care depinde ce au facut...
In al saselea rand imi plac barbatii pentru ca gatesc bine. Pastreaza echilibrul la ce fac acolo si mancarea lor e mai buna pentru ca tocmai...nu se chinuie sa le iasa buna.
Din punctul meu de vedere, cam astea ar fi unele lucruri care plac femeilor, in general, la barbati. Orice altceva, e doar chestie de preferinta personala.
Voua ce va mai place? (Cu curaj, va rog. Oricum va urma si articol cu ce nu ne place la ei. Si - de ce nu? - doua articole cu ce le place si cu ce nu le place lor la femei. Asta daca se incumeta vreunul sa scrie un astfel de articol, mi-l da si il postez aici cu pseudonimul ales.)

10 comentarii:

  1. Ma voi abtine sa comentez acest articol din doua motive.
    Nu vreau sa fiu acuzat de subiectivism si nici sa fiu catalogat "pe invers". Insa astept urmatoarele articole pentru ca suna incitant.
    Asta nu inseamna ca nu o sa mai arunc un ochi la comentarii.
    Morala: Fetelor sunt cu ochii pe voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa cele enumarate de tine, mi-au placut mereu barbatii deoarece, comparativ cu noi, femeile, ei sunt mai fair-play, mai corecti, mai cu cartile pe masa. Ei nu isi pierd ore intregi tesand intrigi de atac/razbunare.
    Imi place la ei ca pot sa isi imparta pumni (la propriu sau la figurat), iar apoi sa isi dea mana (sau chiar sa fie prieteni).
    Imi place ca sunt mult mai cerebrali, mai rationali - poate e si motivul pentru care mi se pare ca in randul barbatilor, persoanele inteligente sunt mai frecvente.
    Apoi, ar fi simtul umorului. Stiu si femei amuzante, dar nu se compara cu ce poate scoate pe gura un barbat :))

    De fiecare data cand imi vine in minte dilema ,,cum ar fi fost daca eram baiat?", ajung la concluzia ca as fi murit virgin. Deci, imi place de ei ca invata sa faca fata refuzurilor unei (sau mai multor) femei, iar apoi, cand le place de cineva, o iau de la capat, cu tot riscul de a fi vulnerabili si/sau respinsi.

    RăspundețiȘtergere
  3. La chestia asta ultima nu m-am gandit vreodata, sa zic drept. Dar cred ca le place si lor un pic mai mult rolul respectiv. Iar tu, Colorbliss, zici asa pentru ca esti fata...daca erai barbat nu ziceai nimic. Uite...numai Black a zis ceva, restul tac zici ca-s bibani si balta caldutza...Si pun pariu ca toti sunt dispusi sa isi insire 1001 de talente. Pentru ca la cat le place sa ne critice pe noi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fi cu adevarat perfecti daca nu ne-ar lipsi trei butoane: enter, quiet si delete :)

    @Black, insuratule, tu stai cu ochii pe ele.. eu am ceva ganduri mai marete.. hihihi.. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Barbatii sunt barbati pan' la urma... si noi, ca si ei de asemenea nu putem trai unul far' celalalt ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine punctat,freakyvampire. De cand e lumea si pamantul , barbatii vor avea nevoie de femei si invers, si neaparat in ordinea asta :)) si fiecare va fi atras de partea opusa prin ceva anume.Nu exista o reteta universala la intrebarea " de ce ne plac barbatii " cum nu exista un raspuns universal valabil nici la intrebarea " de ce le plac lor femeile", tocmai pentru ca fiecaruia dintre noi ii place altceva la un barbta, respectiv la o femeie...Si, nu, nu sunt barbat, Irs, sunt femeie. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai ideea era sa zica fiecare...ce ii place tocmai pt ca fiecareia ii place altceva:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac barbatii pentru ca nu's femei.Scurt si la obiect .:D

    RăspundețiȘtergere
  9. da, imi place ca au barba, ca sunt la costum si cravata, ca sunt masculini si au o voce masculina, ca stiu sa se comporte ca niste barbati maturi si conducatori, ca au initiativa si sunt hotarati, ca sunt perseverenti si chiar excesiv de insistenti si sufocanti in cele bune (adica ne suna de 100 de ori, mesaje la fel de multe, ne intreaba de toate, si ne vorbesc non-stop, vor sa stie ce-am facut etc), imi place ca detin controlul, ca omoara gandacii, ca zambesc si se uita fix in ochii tai asa incat te jenezi si ii eviti privirea, imi place ca aduce el mereu discutia despre relatie si familie, ca ne suna el, ca ne face sa radem, ca Il iubeste pe Dumnezeu mai mult ca orice, ca e harnic, si econom, ca ii place sa citeasca si sa gandeasca profund. Dumnezeu sa binecuvinteze un astfel de om.....care este o raritate in zilele noastre.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere